Loading
Split Ropes™

Split Ropes™ Introduktion

Split Ropes kan bruges af alle og er et godt alternativ til dig der ikke har mulighed for at bruge et almindeligt sjippetov.
Split Ropes giver dig samme fordele som et sjippetov, såsom kredsløb, skuldre, arm- og core træning.
Det er også et godt værktøj til balance, koordinering og stabilitet.
Rebene er harpiks imprægneret polyreb med ekstrem holdbarhed og lang levetid. Enden har en slidbestandig ærme for længere levetid. Rebet er ikke metal.
Rebet findes i 200, 310 og 450 gram pr. reb og du kan få specielt Assist Grip hvis du har dårlig håndfunktion.

Guldberg adaptive training

Siddende H.I.T & CrossTraining

På disse Siddende træningsvideoer har jeg ændret to af tidens populære træningsformer, CrossTraining og High Intensity Training til siddende øvelser. Det er puls- og styrkebaseret træning i blokke, hvilket booster formen og sender forbrændingen i vejret.

Du kan på linket nedenfor finde videoerne:
HIT – High Intensity Training
CrossTraining
Siddende løbepas
Videoer med engelsk undertekster

Siddende aerobic

På disse Siddende trænings videoer er målet at styrke musklerne i overkroppen, træne balance og koordinering, samt afhjælpe spændinger.
Træningen foregår på stol, bold eller i kørestol til musik i højt tempo.

Du kan på linket nedenfor finde videoerne:
Opvarmning
Styrketræning med håndvægte
Udstrækning og intro til siddende latin

Træningsvideoer

Her kan du købe Siddende Træningsvideoer til download med øvelser der udføres på bold, stol eller i kørestol. Alle øvelser foregår til musik og i højt tempo. Øvelserne du finder på de forskellige videoer, er øvelser fra eks. Aerobic, Cross training og High Intensity Training som jeg har omsat til siddende øvelser. Jeg har lagt gratis introduktioner til dig og en gratis udstrækning. Alle videoerne vil med garanti give dig sved på panden og smil på læben. God træning.

Undervisning & foredrag

Ønsker du undervisning, workshop eller foredrag omkring Siddende træning kontakt guldberg.adaptive.training@gmail.com eller udfyld formularen herunder

Locate us on map
Close the map